måndag 20 september 2010

Nu har vi införskaffat denna (troligen) oslagbara dator(sorry för den lilla bilden). Den skall komma( köpt på Ebay så man vet ej helt säkert om den kommer) inom några dagar. Det är en avdankad dator från the US Military Force som kan slängas i vatten, kastas på marken så det ska bli kul att testa alla dessa saker när den väl kommer.

Imorgon åker vi med våra engelska vänner Tina och Geofferey till grannstaden Glocester för att införskaffa nödvändiga saker för att fortsätta vår renovering samt en pressure cooker så jag, Johanna får leka husmor i båten, den verkar helt suverän! Man kan trycka ner köttfärs i en glasflaska och förvara den i 1 år utan att den blir dålig!!!WOW!!!
På kvällen kommer vi bjuda Bill och Mary( två amerikaner som gillar oss) på middag i deras hus eftersom vårat är upp och ner. Några tips för en schysst middag?
Tack och hej leverpastej

2 kommentarer:

 1. Vad härligt ni har det. Vi tycker att det är härligt att följa er. Men Köttfärs i flaska.. det vete faan om jag skulle våga.
  Datorn som ni köpt verkar ju fantastisk. Blir intressant att få del av era erfareheter vartefter. Middagstips... Det kanske redan är passerat nu men.. Raggmunk och lingon vore väl härligt att bjuda på.
  Ha det jättegott och på återhörande/ Jan-Åke & Evalotte

  SvaraRadera
 2. Hej på er sötisar!
  Jag tycker att ni ska försöka få tag på en flaska köttfärs som har varit i en flaska i ett år och sedan bjuda dom på det och låta dom vara testkaniner... eller kanske inte....
  Kram Jenny

  SvaraRadera