lördag 25 september 2010

Varför bo i Koja när man kan bo i ett slott!

Vi har lärt känna Bill och Mary( som känner den tyska paret Marlene och Christian)som har varit så generösa mot oss! De har nu lämnat USA för att åka på en båtsemester genom Frankrike och då låtit oss låna deras hus och bil. Detta har hjälp oss något oerhört pga nu kan vi stöka runt i båten så mkt vi vill! så skönt!

Nu har vi ett nytt "litet" projekt! Vi har bestämt oss för att bygga om hela gassystemet( propan)så nu håller vi på med det också. Så nu ska nya kopparledningar installeras etc.... Vi har dock köpt två nya gastankar i composit( genomskinligt), väldigt fina!

Shoppingen med engelsmännen Tina och Geoffrey gick bra men tog hela dagen, helt färdiga efterår. Under hemresan fann vi ett dött rådjur på vägen, Geoffreys kommentar var:
" if it dies it fries" Crazy englishman!!!!

På kvällen var det dax för vår middag till Bill och Mary. Det bjöds på potatis gratäng med kyckling samt fetaost med creme fraiche och en härlig sallad( inte så svenskt , jag vet! men tack för förslagen) . Martin lyckades charma alla med sin dessert bestående av äpplen i vin med kanel samt glass. " De var den bästa desserten de ätit"!!!! Great!

Imorgon blir det regn, ska faktiskt bli riktigt skönt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar