torsdag 4 november 2010

Om "några" dagar....

Nu har vi precis satt fast vårt nya( köpt på Ebay)vindroder( ett Aries). Vindrodret fungerar så att man ej behöver stå och styra under hela dygnet när man seglar( eller går för motor) utan man ställer in det så att vinden styr det hela. Fortfarande lite förvirrande att förstå men vi ser verkligen fram emot att testa den!
Solpanelerna är installerade och de ger mkt amperetimmar vilket är riktigt underhållande att se på displayen. En solig dag ger dom ca 10 ampere ( 2st 85 Watt= 170W), kanske inte lika mkt som vi trodde men vi lever iallafall " lite" miljövänligt:)

För ca en vecka sedan kom Mary hem med en liten kissemiss. Det var en förtidig julklapp till Bill, SCHYSST! Hon är 6 veckor och var riktigt rädd första dagen, nu springer hon runt som en kapplöpningshäst runt i huset. Hon pratar mkt och vill gärna kela, såååååååååååååå söt! Vi funderar på att ta med henne.....

De senaste dagarna har vädret ändrats drastiskt från shorts och linne till byxor och tjock tröja. Nu måste vi ta oss neråt!!!!!
Vi meddelar igen när färden börjar söderöver mot BAHAMAS!!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Härligt att det börjar närma sig segling. Men å andra sidan så verkar nu ju inte sitta i sjön där ni är. Hoppas allt går bra. Mvh Jan-Åke / Evalotte

    SvaraRadera