onsdag 17 november 2010

Påväg!

I måndags tog vi farväl av våra kära vänner i Deltaville, efter några timmar började motorn gå sämre, och vi kunde konstatera att filtrerna var igensatta. Vi kastade kroken i sjön och Martin bytte filter. Hon var lite svårtstartad och filtrerna satte snart igen så vi beslöt oss för att ta oss in till en marina( Bell Isle Marina, Back Water). Vilket blev en minst sagt annorlunda upplevelse.
Vi mötte ägaren Martin som både sköter marinan och är pilot som tog emot oss med öppen famn, blandade Margaritas och visade hans nya projekt( "Bell Isle baren") som ska stå klar i juni nästa år!!!
Peronalen av marinan bestod av Martin och hans Rootbear( afrikansk sköldpadda), 2 amazon papegojor, 5 Gäss och en hund( Ozzie)och resten människor.
Martin var mycket generös mot oss och vi vill tacka han så mycket för denna roliga upplevelse vi fick på hans marina, vilken vi startkt rekommenderar!!!!

Dagen efter tog vi oss till Norfolk, till Rebel Marine Service. Vi visste att natten skulle bli dålig med regn och vindar uppåt 50 kn så vi tog oss in till marinan. Ägaren David Briggs tog väl hans om oss, så vi satte hela kvällen i clubhuset och drack vin.
Ibland träffar man människorn som man aldrig trodde man skulle träffa, så himla trevligt!
Tack och hej!

1 kommentar:

  1. Heja, heja friskt humör önskar arbetskamraterna på FTV Ekerö C gm Charlotta.....Nu har det gått en vecka till och vill vi läsa mer! Kram/CE

    SvaraRadera