torsdag 23 december 2010

GOD JUL TILL ER ALLA!

Det STORA som skulle hända idag var att vi skulle ta en buss till IKEA och införskaffa MAT! men i detta land fungerar inte buss systemet så vi fick till slut ge upp och försöka ordna med maten på annat sätt. Så idag har vi sprungit runt och köpt julklappar( vi byter med Salty och Bruce är med på ett hörn) och självfallet måste man ju ha ett julklappsspel så nu är presenterna inhandlade;)
När vi tog oss ut till båten med lilla Dingen( gummibåt) hade vädret vänt och det blåste rejält så vi blev alldeles blöta när vi kom fram till båten, det var bara att byta om , börja julpynta, steka köttbullar, fixa snaps etc....
GOD JUL PÅ ER ALLA FRÅN OSS! KRAAAAAAAAAAMMM

3 kommentarer:

 1. God Jul
  Undrar just om julstämningen har infunnit sej hos er i Florida. Här är mycket snö och kallt. Vi har just haft julklapshazard och ätit oss mätta på julmaten.
  Hälsningar från hela Roxbergsklanen i Ljungsbro

  SvaraRadera
 2. God Jul & Gott Nytt År Sailors!

  Härligt att ni har fått julstämning i båten! Ser framemot att fortsätta följa er, ännu mer emot att ni kommer hem :) Du behöver inte va orolig att jag kommer köra ifrån dig på brädan Martin, jag har slutat med snowboard, kör bara med snöslungan nu för tiden. (ska snart åka upp till Åre och köra slungan en långhelg...)

  Hälsn.

  Isac, Malin, Elin och Minor

  SvaraRadera
 3. Hi Swedish 'kids'! We check on your blog (via Google translate!) and are happy to see you're in Florida now too. We're in Coconut Beach ready to hop over to the Bahamas.... we hope to see you there where it's warm and sunny all the time.

  Crew of Saralane (Skip and Maddie)

  SvaraRadera