onsdag 29 december 2010

Julen och mellandagarna!

Vid jul var vi i Titusville nära Kennedy Space center. Dagen till ära lagade vi köttbullar, korv, Janssons frestelse, bruna böner etc. Martin hade även gjort sin egen glögg samt med expert hjälp av Ingmar i Deltaville blandade den godaste nubben vi alla hade druckit!
Under kvällen åt vi och drack, julklapps utledning samt till slut det berömda julklapps spelet, där vi till slut fick ungefär lika många presenter var, uhh!!
Dagen efter började vädret ändra sig och det kom in en front över hela USA, snö kom i lilla Deltaville, vi i Florida fick vi vindar uppåt 40-45 kn, allt gick bra men det var lite guppigt i båten under två dagar och båten dansade omkring.

Vi tog oss sedan till Cocoa där vår vän Michael( som vi träffade förra gången vi var i USA)bor. Han har även köpt samma slags dator( militär datorn) och fått navigationsprogrammet att fungera, så vi fick hjälp av honom att ordna detta för oss, TACK!!! Så nu kan vi använda datorn att navigera med, så himla bra!Vi fick även lite tid att umgås också plus att vi fick träffa Michaels tjej Coleen.
Dagen efter tog vi oss till Dragon point ( nära Melbourne/ Florida) där en delfin ville göra lite konster framför kameran, så många delfiner i denna bay!
Här mötte vi upp Salty igen efter att skiljts åt i Titusville.

Hoppas alla haft en bra jul!

2 kommentarer:

  1. Hej på er,
    Ser att ni haft en nästan traditionsenlig jul. Hoppas allt är väl med er och att seglandet går bra. Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  2. När bär det av mot Bahams? Det börjar bli dags att avsluta husvagnslivet på Intracostal Waterway.

    Hälsningar / Lars W

    SvaraRadera