onsdag 26 januari 2011

Fortfarande i Fort Lauderdale

Om ni undrar vad vi håller på med så har vi hittat en mkt bra "vik" där vi nu har varit alldeles för länge( 2 veckor);). Här har vi bunkrat upp med förnödenheter, köpt en ny autoliot ( X-5 Smartpilot), nya batterier(Trojan) samt börjat planera för överfärden till Bahamas. Vi har inte bestämt om det blir överfärd från Fort Lauderdale eller Miami än men vädret ser inte så lovande ut för en överfärd den närmaste tiden så vi får nog vänta ett tag till.
Här på ankringen så ligger det ca 8 båtar, två svenskar( vi och Unicorn), 1 österrikare, 4 amerikaner. Våran vän Micheal har även kommit ner så vi är ett gäng här som har det bra.
Dagarna består av att gå och köpa reservdelar till båten för att förbereda innan vi tar oss till länder där det är svårt att få tag på saker som kan behövas. Handla, tvätta etc som ett helt normalt liv....
Hej och Hopp

3 kommentarer:

 1. Låter inte helt fel att ligga och mysa. Ha det så bra och grattis Johanna i efterskott! /Fredrik

  SvaraRadera
 2. Hej tuffingar.
  Va härligt det är att läsa hur ni har det. Ni som vågar. Kul att det rör på sig för er.
  Det vore kul att höra hur det har gått med er fantastiska dator. Den verkar väl avpassad för ett liv i marin miljö. Är ni nöjda och har den fungerat bra? Finns det någon möjlighet att använda er kontakt för att köpa en??
  Lycka till med fortsättningen på er resa.
  Mvh/ Jan-Åke & Evalotte osk-kursen
  jan-ake.sallermo@telia.com

  SvaraRadera
 3. Hej på er! Hoppas vädret vänder! Njut av värmen ;-)

  Här hemma har det börjat töa och blivit varmare. Ikväll är det djupa utfall och fisketur på programmet! Tänker på er..
  Kram // Linus

  SvaraRadera