måndag 6 december 2010

Charleston

Efter en nervös dag med lågvatten och många grund seglade vi i fredags in under solsken och en stark medström till Charleston. Under dagen hade vi haft sällskap med två andra båtar. Den ena seglades av Italienaren, Roberto och den andra av Amerikansk/Isländske/Ryske galningen Samuel. Vi fick en ständig underhållning på vår VHF med sång, historier och div galenheter. Vilket gjorde vår dag.

Charleston är sedan tidigare en favoritstad längs östkusten. Staden består av fina gamla hus i Sydstats stil med trottoarer längs gatorna. Staden upplevs som gedigen med mycket historia och samtidigt modern och uppdaterad.

Andra advent blev en succé, det bjöds på glögg(stark)hos "Salty" (Håkan och Anette). Det var även första gången vi fick testa "osilad glögg", en ny erfarenhet:)Eftersom vi tog detta som en tävling har vi nu efter en dags sökande funnit pepparkakor av högsta klass "Anna´s". Till detta har vi köpt in ett 24 kr vin vodka och julkryddor. Nu jävlar ska det bli glöggkalas.

I morgon är planen att segla vidare söderut!

Veckans tänkvärda:
Jag tänder ett ljus för andra advent vi vet inte vad som hänt. Känt en Kent. Jag skulle ha vänt. Flämt flämt. Jag känt en Kent. /Av Kenta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar