söndag 22 maj 2011

Karneval i Charlotte Amalie Us Virgin Island

Under vår vistelse i Charlotte Amalie som är den största staden på St Thomas var det KARNEVAL dax. Vi tog vår Snowbird och ankrade henne precis utanför staden, dit alla STORA båtar kommer in.  Packade snabbt våran obligatoriska väska( innehåll: kamera, vatten, lås till jollen) och tog oss in till staden. Väl inne  hade inte festligheterna börjat än så vi strosade på huvudgatan som var fint dekorerad med flaggor, blommor och utfällbara stolar. Vid 11.00 började kalaset där vi fick se olika danser, vackra dräkter samt många glada människor.


Denna kvinna var med en grupp av bara tjejer som hade så otroligt mycket energi( typ som min goda vän Anna Björkman). 
 
Festivaltåget var kanske inte det bäst arrangerade men alla deltagare samt besökare var på gott humör och solen strålande denna dag.
Detta är en stor helg för lokalbefolkningen som firar detta i 3 dagars tid.

Dessa unga flickor var otroligt duktiga och väldigt samspelta. Dock var de klädda i svart sammet så två svimmade av under paraden gång. Ville även visa med denna bild hur husen kan se ut i Charlotte Amalie.
 Denna vackra kvinna fick jag syn på under karnevalen . Dock var hon antagligen lite blyg för hon tittade inte upp i kameran;) 

För lite karnevalkänsla, klicka på länken! Missa inte spöket! Karneval


3 kommentarer:

 1. Ser så härligt ut! kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja det var mycket liv och rörelse! Kram kram
  / Johanna

  SvaraRadera
 3. Here you write your comment!

  SvaraRadera