fredag 27 maj 2011

Hur man skickar en kommentar!


Vi ser gärna att sidan är interaktiv plats och tycker att det är roligt när ni skriver med kommentarer och frågor.  Det har framgått att många tycker att det är svårt att skicka kommentarer på våra inlägg. Därför har vi konstruerat en steg för steg mall som på ett enkelt sätt förklarar hur man skickar en kommentar. Under rubriken Hjälp i sid menyn kan ni vid senare tillfälle finna denna mall. Den kommer då att vara skriven på engelska .
Vi ser även fram emot att fler blir följare. Därför kommer vi även att göra en steg för steg mall  om hur men blir en följare. Även denna mall kan ni vid senare tillfälle finna under hjälpmenyn.
Vi väntar nu med spänning på alla kommentarer som kommer att ösas in. De som blir följare ligger högt i popularitet hos oss :)Så här skickar du en kommentar!


1. Gå längst ner på inlägget och klicka på kommentarer.  I detta exempel står det 3 kommentarer. Se bild nedan. 2.Klicka på rullisten och välj om du vill skicka din kommentar som anonym eller med ditt namn. I detta exempel väljer vi namn. Se nedan.
   3. Under namn fyller du i ditt namn. I detta exempel Martin. Klicka därefter på fortsätt.


3.       

 
  4. I rutan skriver du din kommentar. Klicka därefter på Skicka kommentar.
 5. Därefter fyller du i de bokstäver som skrivs med röda bokstäver. I detta fallet, ismal. Det är olika för varje gång du skickar en kommentar.6. Om du lyckats kommer det stå ” Din kommentar har publicerats” se nedan.
5.       


7. Din kommentar kommer att stå längs ner i kommentarfältet.
6.       2 kommentarer: